Medewerkers van Daaf aan het woord

Maak kennis met.. Thom van den Berg

Publicatiedatum 24 augustus 2022

Thom is sinds 8 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld. Alvast een tipje van de sluier: bij Thom kan je terecht voor al je recepten voor de barbecue!

Welkom bij Daaf, Thom! Wat is jouw eerste indruk?

“Mijn eerste indruk van Daaf is dat het een jonge, frisse club is waar iedereen zichzelf is. Dat vind ik mooi om te zien. Het familiegevoel en de gezelligheid op kantoor vind ik belangrijk en dat zie ik hier terugkomen. Tot nu toe voldoet Daaf helemaal aan mijn verwachtingen en klopt het plaatje!”

Hoe ben je in de recruitment terecht gekomen?

“Ik heb jarenlang bij Van der Valk gewerkt in verschillende functies, waarbij ik uiteindelijk verantwoordelijk was voor alles rondom eten en drinken inclusief het leidinggeven aan ruim 100 medewerkers. Toen heb ik besloten dat ik ook graag nog een hbo-opleiding wilde gaan volgen. De horeca paste niet meer in dat plaatje. Ik ging kijken waar ik energie van kreeg binnen mijn functies bij Van der Valk en kwam tot de conclusie dat ik het managen van mensen leuk vond en daarbij hun werkgeluk niet uit het oog verloor. Daarnaast houd ik diversiteit in mijn werk en ga ik een uitdaging niet uit de weg. Zodoende ben ik de Recruitment ingerold, waarbij ik mijn functie combineer met een deeltijdstudie. Genoeg uitdaging kan je wel stellen dus!”

Wat kenmerkt jou als Recruitment Consultant?

“Als Recruitment Consultant houd ik van persoonlijke aandacht en het ontdekken en creëren van raakvlakken. Daarbij wil ik enerzijds opdrachtgevers blij maken met een goede werknemer en anderzijds kandidaten gelukkig maken in hun werk. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om werkgeluk te ervaren en dat gun ik iedereen!”

Wat vind jij zo leuk aan jouw werk?

“Ken je John “Hannibal” Smith uit “The A-Team”? Hij zegt altijd: “I love it when a plan comes together”. Dat vind ik ook heerlijk. Zijn alle partijen tevreden en blij? Dan heb ik mijn werk goed gedaan en is de tijd en energie die ik hierin heb gestoken het dubbel en dwars waard!"

Wat vind jij leuk om in je vrije tijd te doen?

“In mijn vrije tijd ben ik nog bezig met een deeltijdstudie Bedrijfskunde. Ik moet nu ongeveer nog 2 jaar en dan heb ik mijn hbo-diploma behaald. Deze studie volg ik dus naast mijn werk en daar zit behoorlijk wat tijd in. Dus in mijn vrije tijd ben ik daar ook nog druk mee bezig.

Naast het volgen van deze studie sport ik graag. Hoewel ik dat nu ook wel weer een beetje mag oppakken.. Want ik vind het ook erg gezellig om op het terras te zitten met mijn vrienden! Koken en barbecueën doe ik erg graag. En een goed glas wijn of lekker biertje hoort daar natuurlijk bij. Mijn favoriete keuken? Dat is toch wel Aziatisch. Hoewel ik er erg van houd om verschillende keukens te combineren. Zo ben ik een paar maanden geleden in Zuid-Amerika geweest. In Peru wonen ook veel Japanners, waardoor deze keukens gecombineerd worden. Erg bijzonder en erg lekker, kan ik je vertellen! En een recept is slechts een leidraad van je eigen inspiratie dus ik kan helemaal los gaan in de keuken. Heerlijk vind ik dat!”

Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?

“Voor eten! En dan vooral voor erwtensoep of boerenkool met worst. Vergeet hierbij vooral niet de mosterd van de Ikea, dat is echt een topcombi.”

In contact komen met Thom kan door te mailen naar thom@daaf.nl of bel hem op 06 – 83 83 08 62.