vrouw-in-kantoortuin

Vertrouwd zaken doen met Daaf

Wij handelen vanuit de overtuiging dat je moet doen waar je goed in bent. Vandaar dat wij een professionele partner zijn voor veel bedrijven in de zoektocht naar het beste personeel. Om volledig te kunnen doen waar wij in uitblinken, hebben we gekozen om onze administratie grotendeels uit te besteden.

One People Services als betrouwbare partner

Onze backoffice is ondergebracht bij One People Services. Zij verzorgen voor ons de administratieve aspecten van het werkgeverschap, zoals het uitbetalen van loon, de afdracht van loonbelasting en sociale premies en het opstellen van loonstroken en jaaropgaven.

Door de ruime ervaring op het gebied van HR-administratie van onze partner bieden wij een hoog kwalitatief serviceniveau aan aan onze klanten en medewerkers. Zo bieden wij online urenportals aan voor het doorgeven en accorderen van gewerkte uren en is er altijd een servicedesk beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

One People Services voldoet aan de hoogste standaarden waar het gaat om certificeringen. Zo zijn ze onder andere lid van de branchevereniging ABU, waardoor wij garanderen dat de actuele uitzend-CAO nageleefd wordt. Daarnaast hebben zij het SNA keurmerk, waaronder ook de NEN 4400-1 certificering valt en voldoen ze aan de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Monique Moos

Mede-eigenaar

Wij hebben gekozen voor een backofficepartner, die is aangesloten bij de ABU. De bond ziet er niet alleen op toe dat de leden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook dat de werknemers een uitstekende CAO geboden wordt.

Onze partner beschikt over het SNA-keurmerk. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) ben je NEN 4400-1 gecertificeerd en heb je bewezen dat de personeelsadministratie en alle afdrachten, zoals loonbelasting en sociale premies op orde zijn.

Stichting Doorzaam heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat opleiden en trainen bijdraagt aan persoonlijke groei en aan werkplezier.