Talent in backoffice en financiële administratie

Verbinder van talent in backoffice en financiële administratie

Jij werkt bij een administratiekantoor, accountantskantoor of backoffice kantoor voor uitzenders en bent op zoek naar nieuwe medewerkers in de backoffice, salaris en/of financiële administratie. Lukt het je echter niet om de juiste mensen te vinden door bijvoorbeeld gebrek aan tijd of kennis? Geen probleem, wij helpen jou!

De juiste match

Het maken van de juiste match is niet eenvoudig, maar wel eentje waar wij goed in zijn. Hoe wij dit doen? Simpel (vinden wij tenminste): wij luisteren naar jouw behoeften en wensen en zijn eerlijk en transparant in onze communicatie.

Monique Moos en Jeroen de Roon, onze eigenaren, zijn tevens al jarenlang actief in de uitzend- en detacheringssector. Hun ervaring in deze branche heeft niet alleen geleid tot een uitgebreid netwerk, maar ook tot een schat aan kennis en expertise. Monique heeft meerdere jaren de rol van Financieel Directeur en CFO vervuld binnen diverse organisaties, terwijl Jeroen zich heeft bewezen in posities als Algemeen en Operationeel Directeur. Neem hun ervaring en kennis en voeg daar gedreven en gemotiveerde Recruitment Consultants aan toe en dan krijg je Daaf. Niet zomaar een werving- en selectiebureau, maar een verlenging van jouw organisatie.

Waarom kies je voor ons?

  1. Kwaliteit
    Wij begrijpen dat het vinden van de juiste medewerkers essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Daarom zorgen wij ervoor dat we alleen de beste kandidaten selecteren die voldoen aan jouw criteria. We hanteren een grondige selectieprocedure om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte kandidaten aan je worden voorgesteld.
  2. Netwerk
    Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot een breed scala aan gekwalificeerde professionals in de backoffice en financiële administratie. Of je nu op zoek bent naar een Salarisadministrateur, Controller, Administratief Medewerker of Backoffice Administratief Medewerker.
  3. Gepersonaliseerde service
    Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en wensen, zodat we een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij jouw organisatie. Onze Consultants begeleiden je gedurende het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat het invullen van vacatures in de backoffice en financiële administratie een uitdaging is. Daarom nemen wij graag het wervingsproces uit handen, zodat jij je concentreert op andere belangrijke taken binnen jouw organisatie.

Kan ik je adviseren?

Ben je op zoek naar het beste personeel voor jouw vacatures? Ik vertel graag op welke manier wij jou kunnen helpen.

Jeroen de Roon

Jeroen de Roon

Mede-eigenaar

De werkwijze van Daaf

Onze werkwijze

Wij kijken verder dan ervaring en opleidingsniveau. Door ook te kijken naar soft skills, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren maken we de beste match.

Informatieblad downloaden

Bekijk informatieblad

Bekijk alle informatie over onze dienstverlening rondom functies in de backoffice en financiële administratie, wat je van ons kunt verwachten en hoe je contact opneemt. 

Een afspraak maken met Daaf

Plan een afspraak

Heb je hulp nodig bij het invullen van vacatures? Of ontvang jij graag advies over de beste oplossing voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Een greep uit onze opdrachtgevers