Wij zijn Daaf

Wij zijn Daaf

Wij geloven dat er voor iedereen, met de juiste motivatie, een plek is waar talent tot zijn recht komt. Door elke dag te kunnen doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, creëer je werkgeluk en zorg je voor goede prestaties.

Onze missie

Daaf wil ervoor zorgen dat werkzoekenden in Nederland bewust worden van hun talent en een werkplek vinden waar ze met dat talent aan de slag kunnen gaan. Door de juiste persoon, op de juiste plek neer te zetten helpen wij werkgevers op een duurzame manier bij het invullen van hun vacatures.    

Professionele recruitmentsoftware helpt ons dit mogelijk te maken. Het automatiseren van administratieve processen zorgt ervoor dat wij meer aandacht kunnen geven aan zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Zo krijgen wij een nog beter beeld van onze kandidaten en de behoefte van onze klanten.   

Onze visie

Een arbeidsmarkt waarin iedereen op de juiste plek zit. Waar werknemers kunnen doen wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn. Waar werkgevers succesvol zijn omdat ze productieve, gelukkige medewerkers hebben. Dat is ons ultieme doel. Daaf wil daar elke dag een bijdrage aan leveren.   

De drie beloften van Daaf
  • 1. Wij zijn er voor jou
    We hebben veel aandacht voor de kandidaat en voor de opdrachtgever. We gaan weer met elkaar in gesprek. Niet alleen wanneer het moet, maar ook wanneer je het niet verwacht. 

  • 2. Op ons kun je rekenen
    Deskundigheid staat bij Daaf hoog in het vaandel. Dit zie je terug bij onze medewerkers en in onze dienstverlening. In alles wat we doen gaan we voor het beste resultaat.

  • 3. We doen het nét even anders
    We vinden het leuk en belangrijk onszelf uit te dagen. Innovatieve werkwijzen en creatieve oplossingen zorgen ervoor dat Daaf het onmogelijke, mogelijk maakt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Mick Knabben

Directeur

"Fingerspitzengefühl is ontzettend handig. Maar we gaan niet volledig uit op onderbuikgevoel. We testen onze kandidaten ook zodat wij weten wat hun drijfveren en persoonlijkheidskenmerken zijn. Op deze manier kunnen we écht het verschil maken."

"Het geheim van Daaf? Ik zal het je verklappen: alles draait bij ons om aandacht. We luisteren goed naar onze kandidaten en nemen daarvoor de tijd. Daarnaast gaan we vaak op bezoek bij onze opdrachtgevers, zodat we weten wat er speelt."

“Tja, wat doe je nou als de leuke banen niet voor het oprapen liggen.... dan bel je naar Daaf. Want Daaf helpt jou bij het vinden van de beste en leukste baan. Niet alleen op basis van wat je kan, maar vooral op basis van wie je bent!”