Wij zijn Daaf

Wij zijn Daaf

Wij geloven dat er voor iedereen, met de juiste motivatie, een plek is waar talent tot zijn recht komt. Door elke dag te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, creëer je werkgeluk en zorg je voor goede prestaties.

Onze missie

Daaf wil ervoor zorgen dat werkzoekenden in Nederland bewust worden van hun talent en een werkplek vinden waar ze met dat talent aan de slag kunnen gaan. Door de juiste persoon, op de juiste plek neer te zetten, helpen wij werkgevers op een duurzame manier bij het invullen van hun vacatures.

Professionele recruitmentsoftware helpt ons dit mogelijk te maken. Het automatiseren van administratieve processen zorgt ervoor dat wij meer aandacht kunnen geven aan zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Zo krijgen wij een nog beter beeld van onze kandidaten en de behoefte van onze klanten.

Onze visie

Een arbeidsmarkt waarin iedereen op de juiste plek zit. Waar werknemers kunnen doen wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn. Waar werkgevers succesvol zijn, omdat ze productieve, gelukkige medewerkers hebben. Dat is ons ultieme doel. Daaf wil daar elke dag een bijdrage aan leveren.

De 3 beloften van Daaf

  1. Wij zijn er voor jou
    Wij hebben veel aandacht voor de kandidaat en voor de opdrachtgever. Wij gaan met elkaar in gesprek. Niet alleen wanneer het moet, maar ook wanneer je het niet verwacht.
  2. Op ons kun je rekenen
    Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug bij onze medewerkers en in onze dienstverlening. In alles wat we doen, gaan we voor het beste resultaat.
  3. We doen het nét even anders
    Wij vinden het leuk en belangrijk onszelf uit te dagen. Innovatieve werkwijzen en creatieve oplossingen zorgen ervoor dat wij het onmogelijke, mogelijk maakt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Monique Moos

Mede-eigenaar

Een man aan het bellen terwijl een trein achter hem langs rijdt

“We vertrouwen op ons gevoel, maar kijken verder dan dat. We verdiepen ons in de kwaliteiten en motivaties van elke kandidaat, omdat dit ons helpt om echt een verschil te maken in de perfecte match.” – Jeroen de Roon, mede-eigenaar Daaf

Twee vrouwen overleggen met elkaar op bank en stoel

“Ons geheim? Aandacht. We luisteren aandachtig naar wat kandidaten zoeken en begrijpen de behoeften van onze opdrachtgevers door persoonlijk contact. Zo verbinden we talent met de juiste plek.” – Monique Moos, mede-eigenaar Daaf