Al het nieuws van Daaf
Resultaat 1 tot 9 van 20

Wil je gelukkiger worden in je werk?

Publicatiedatum 28 september 2022
7,2: dat is het cijfer dat Nederlanders hun werkgeluk gemiddeld geven. Hoe zorgen we ervoor dat we gelukkig(er) worden in ons werk? Probeer deze 5 tips eens!

Terug van vakantie en toe aan een nieuwe baan?

Publicatiedatum 1 september 2022
De zomervakantie is vaak het moment om na te denken over je baan. Vind je het nog wel leuk? Wil je wat anders? Doordat je even uit je werkomgeving bent, heb je tijd om na te denken. Na je vakantie besluit je om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar hoe pak je dit aan?

Maak kennis met.. Teska van Hartingsveldt

Publicatiedatum 31 augustus 2022
Teska is sinds 15 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om haar beter te leren kennen, hebben we haar een paar vragen gesteld. Je kan in ieder geval voor al je reisvragen bij Teska terecht!

Maak kennis met.. Thom van den Berg

Publicatiedatum 24 augustus 2022
Thom is sinds 8 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld. Alvast een tipje van de sluier: bij Thom kan je terecht voor al je recepten voor de barbecue!

Maak kennis met.. Tim Been

Publicatiedatum 17 augustus 2022
Tim is sinds 8 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld. Alvast een leuk feitje: Tim spreekt goed Frans!

10 tips voor een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 11 augustus 2022
Je bent uitgenodigd op een sollicitatiegesprek; super! Nu krijg je de kans om kennis te maken met het bedrijf. Wij hebben 10 tips voor een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek, zodat jij er helemaal klaar voor bent!

Waar zoeken Nederlanders naar vacatures?

Publicatiedatum 13 juli 2022
Als bedrijf is het belangrijk om te weten waar je jouw vacatures plaatst, zodat je ook daadwerkelijk de juiste doelgroep bereikt. Maar waar zoeken werkzoekers naar vacatures?

1 juli 2022: feestdag bij Daaf

Publicatiedatum 4 juli 2022
Ballonnen, champagne en een kantoor vol familie, vrienden en relaties. 1 juli 2022 stond in het teken van de feestelijke opening van ons nieuwe, compleet gerenoveerde kantoor in Amersfoort. En wat zijn we hier trots op!

5 redenen om recruitment uit te besteden

In de huidige arbeidsmarkt liggen de kandidaten niet voor het oprapen, dus organisaties zijn zeer gebaat bij een gestroomlijnde wervingsstrategie. Recruitmentbureaus kunnen een uitkomst bieden.
Vorige
1 2 3
Lijst weergave

Zoek nieuws