Streep door discriminatie

Daaf zet streep door discriminatie

Wij omarmen diversiteit en zetten een streep door discriminatie. Wij geloven in de kracht van een veelzijdige arbeidsmarkt en pakken elke vorm van ongelijke behandeling aan. Dit zien wij niet als een uitdaging, maar als een gelegenheid om te laten zien waar we voor staan: gelijkheid, respect en inclusiviteit.

Discriminatie is onacceptabel; het is een onrechtvaardige behandeling op basis van irrelevante en ongegronde kenmerken zoals afkomst, geloof of leeftijd. Bij ons staat het individu centraal: jouw vaardigheden, passies en persoonlijkheid zijn wat telt. Niet je leeftijd, achtergrond of identiteit.

Wij staan stevig in onze schoenen als het gaat om dit onderwerp. Onze recruiters zijn uitstekend opgeleid om elke vorm van discriminatie te herkennen en af te wijzen, hoe subtiel of expliciet deze ook is. We tolereren geen discriminatie.

Bij Daaf word je gesteund door een team dat de waarde van diversiteit kent en bevordert. Onze recruiters worden volledig ondersteund om discriminatie af te wijzen, met de volle steun van iedereen bij Daaf, van de werkvloer tot de directie.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Monique Moos

Mede-eigenaar