Daaf en MVO

Daaf en MVO

MVO is een belangrijk onderwerp, waar nagenoeg elke organisatie haar steentje aan bijdraagt. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor een eerlijke chocoladewereld, rijdt de NS al sinds 2017 volledig CO2-neutraal en streven wij naar een arbeidsmarkt waarin iedereen op de juiste plek zit.

Ook wij zijn ons bewust van onze CO2-voetafdruk. Op dit moment rijdt 50% van onze collega’s in een elektrische auto. Ons doel is dat 100% van ons wagenpark elektrische auto’s zijn.

De kerstdagen staan centraal voor samenzijn en iets goeds doen voor mensen. Met deze gedachte hebben wij op 15 december 2022 een lunch bereid voor vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Voor ouderen is het soms lastig om zelfstandig op pad te gaan en daarom biedt de BoodschappenPlusBus uitkomst. Een ritje naar de supermarkt of een leuk uitje wat verder weg: de vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus staan het hele jaar klaar voor ouderen. Om de vrijwilligers van dit goede doel in het zonnetje te zetten, hebben wij een heerlijke kerstlunch voor hen bereid. Het was een zeer geslaagde middag!

Tot slot doneren wij aan verschillende goede doelen. Wij vinden het namelijk belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en daar ons steentje aan bij te dragen.

Kan ik je helpen?

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

Monique Moos

Mede-eigenaar

Koken voor het Ouderenfonds

Koken voor het Ouderenfonds

Daaf en vrijwilligers Ouderenfonds