Werkwijze van Daaf

Onze werkwijze

Wij gaan op zoek naar dé werkplek waar het talent van kandidaten het beste tot recht komt. Daarbij kijken we naar de achtergrond van de kandidaat en houden we rekening met de bedrijfscultuur die het best passend is. Door verder te kijken dan opleidingsniveau en werkervaring, stellen wij de juiste kandidaten aan de juiste opdrachtgevers voor. Door deze werkwijze ontstaat werkplezier voor de kandidaat en helpen wij opdrachtgevers op een duurzame manier vacatures in te vullen.

Waar kijken we naar?

Elke vacature en elke opdrachtgever is uniek. Om deze reden brengen we eerst samen met jou als opdrachtgever in kaart aan welke functie-eisen er moet worden voldaan en welke competenties jij graag terugziet in een kandidaat.

Opleiding en werkervaring zijn natuurlijk relevant, maar ook juist de soft skills van een kandidaat zijn doorslaggevend in onze zoektocht naar de beste match. Het gaat daarom niet alleen om de harde functievereisten, maar juist om het vinden een volledig passend profiel. In de praktijk zorgt dit voor leuke matches, soms uit onverwachte hoek!

De Talentscan

Weet jij als kandidaat niet over welke talenten je beschikt, waar jij echt goed in bent en waar jij het beste op je plek zit? Dat ontdekken wij samen met jou. Niet alleen op basis wat jij kunt, ook vooral op wie jij bent. Kennis kunnen we elkaar bijbrengen, maar écht weten waar je talenten liggen: dat is pas goud waard!

Wij gebruiken een eigen ontwikkelde Talentscan die inzicht geeft in jouw drijfveren en persoonlijkheidskenmerken. Dit is geen toets of examen: de resultaten uit de scan zijn dus ook niet goed of fout. Wat kun je dan wel verwachten?

  • Digitale scan met laagdrempelige vragen, die je in 30 minuten maakt;
  • Uitgebreid rapport met uitleg over jouw drijfveren en persoonlijkheidskenmerken;
  • Visuele tools die je helpen inzichtelijk te maken en te presenteren waar je in uitblinkt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Mede-eigenaar

De dienstverlening van Daaf

Onze dienstverlening

Met onze wervingsmethode bemiddelen wij de beste kandidaten naar werkgevers in Nederland. Zo maken wij elke dag kandidaten én opdrachtgevers blij. 

Download onze brochure

Brochure downloaden

In onze brochure lees je alles over ons. Van onze werkwijze en welke bedrijven jou al voor zijn gegaan tot (misschien wel het belangrijkst) wat we voor jouw kunnen betekenen.

Een afspraak maken met Daaf

Plan een afspraak

Heb jij een vraag over een vacature? Of kun jij hulp gebruiken bij de zoektocht naar jouw nieuwe baan? We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Een greep uit onze opdrachtgevers