Werkwijze van Daaf

Onze werkwijze

Bij Daaf doen we het nét even anders. Wij faciliteren niet alleen een baan, die past bij de achtergrond van de werkzoekende, ook gaan we op zoek naar dé werkplek waar zijn of haar talent het beste tot recht komt. Hierbij wordt bovendien rekening gehouden met de bedrijfscultuur. Door niet alleen te matchen op opleidingsniveau of werkervaring, maar ook op persoonlijkheidskenmerken en drijfveren, stellen wij de juiste kandidaten aan de juiste opdrachtgevers voor. Op deze manier ontstaat werkplezier voor de kandidaat en helpen wij opdrachtgevers op een duurzame manier hun vacatures te vervullen.

Waar kijken we naar?

Elke vacature en elke opdrachtgever is uniek. Om deze reden brengen we eerst samen met de opdrachtgever in kaart aan welke functie-eisen er moet worden voldaan en welke competenties zij graag terugzien in een kandidaat.

Opleiding en werkervaring zijn ontzettend relevant, maar ook juist de soft skills van een kandidaat zijn doorslaggevend in onze zoektocht naar een ‘perfecte’ match. Het gaat daarom niet alleen om de harde functievereisten, maar juist om het vinden een volledig passend profiel. In de praktijk zorgt dit voor leuke matches, soms uit onverwachte hoek!

De Talentscan van Daaf

Samen met onze kandidaten ontdekken we waar zij écht goed in zijn, over welke talenten zij beschikken en waar zij het beste op hun plek zitten. Niet alleen gebaseerd op wat zij kunnen, maar vooral ook op wie zij zijn. Kennis kunnen we elkaar bijbrengen, maar weten waar échte talenten liggen, dat is pas echt goud waard.

Bij Daaf gebruiken we een eigen ontwikkelde Talentscan die inzicht geeft in iemands drijfveren en persoonlijkheidskenmerken. Dit is geen toets of examen: de resultaten uit de scan zijn dus ook niet goed of fout. Wat kun je dan wel verwachten?

  • Een digitale scan met laagdrempelige vragen die je in 30 minuten maakt;
  • Een uitgebreid rapport met uitleg over jouw drijfveren en persoonlijkheidskenmerken;
  • Visuele tools die je helpen inzichtelijk te maken en te presenteren waar je in uitblinkt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Mede-eigenaar

De dienstverlening van Daaf

Onze dienstverlening

Met onze wervingsmethode bemiddelen wij de beste kandidaten naar werkgevers in Nederland. Zo maken wij elke dag kandidaten én opdrachtgevers blij. Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

Download onze brochure

Brochure downloaden

Wil je meer weten over ons, wat onze werkwijze is en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ben je benieuwd naar onze collega’s en welke opdrachtgevers wij al hebben mogen helpen? Lees het allemaal in de brochure.

Een afspraak maken met Daaf

Plan een afspraak

Heb jij een vraag over een vacature? Of kun jij hulp gebruiken bij de zoektocht naar jouw nieuwe baan? We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Een greep uit onze opdrachtgevers