Werkwijze van Daaf

Verder kijken dan het cv

Wij helpen je jouw nieuwe medewerker te vinden. Iemand die niet alleen qua vaardigheden, maar ook persoonlijkheid en bedrijfscultuur perfect past. We kijken verder dan het cv, focussen op de mens achter de sollicitatie en vinden zo iemand die echt bijdraagt aan jouw team.

Hoe pakken we dit aan?

Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Samen brengen we in kaart wat jullie nodig hebben in een rol en welke eigenschappen jullie ideaal vinden in een kandidaat. Het gaat niet alleen om de harde eisen, maar om de perfecte match op alle vlakken, soms uit onverwachte hoek!

Talentscan voor jouw toekomstige medewerkers

Ben je benieuwd naar de unieke talenten en persoonlijkheden die jouw team versterken? Wij duiken dieper dan de oppervlakte met onze Talentscan. Dit hulpmiddel geeft ons inzicht in de drijfveren en persoonlijkheidskenmerken van potentiële kandidaten, zonder te focussen op goed of fout. Wat biedt het jou?
  • Een digitale scan die kandidaten inzicht geeft in zichzelf, binnen 30 minuten;
  • Een uitgebreid rapport dat de unieke eigenschappen van elke kandidaat belicht;
  • Visuele tools die helpen bij het presenteren van de sterke punten van kandidaten aan jou.

Zo verbinden we jouw organisatie met mensen die niet alleen hun werk goed doen, maar die ook echt bijdragen aan de sfeer en cultuur van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een team waar iedereen zich thuis voelt en kan groeien.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Monique Moos

Mede-eigenaar

De dienstverlening van Daaf

Onze dienstverlening

Met onze wervingsmethode bemiddelen wij de beste kandidaten naar werkgevers in Nederland. Zo maken wij elke dag kandidaten én opdrachtgevers blij. 

Download onze brochure

Brochure downloaden

Lees alles over ons in onze brochure. Ontdek onze werkwijze, waardevolle klanten en vooral hoe we jou kunnen helpen. Ontdek de voordelen nu!

Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Uit eerste hand horen hoe de samenwerking met ons is? Onze klanten vertellen je graag hoe zij dit ervaren. Wat er goed ging, maar uiteraard ook wat beter kan.

Een greep uit onze opdrachtgevers