Het personeel van Daaf
  • Home
  • Ik zoek personeel

De beste medewerkers voor jouw organisatie

Zoek jij de beste medewerkers voor jouw bedrijf? Voor een vaste functie of een interim-opdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verbinden talent en organisaties die het verschil willen maken. Dit kan middels detachering, werving & selectie of middels interim bemiddeling. Naast de beste kandidaten uit de markt bieden we ook duurzame HR oplossingen die jouw organisatie verder brengen.

Detachering

Heeft jouw organisatie tijdelijk werk waarvoor je voor een bepaalde tijd iemand nog hebt? Of zoek je een nieuwe collega en wil je eerst een periode kijken of er van beiden kanten een goede match is? Dan kun je kiezen voor zorgeloos detacheren via Daaf. Je betaalt een vast uurtarief voor de medewerker, Daaf regelt de rest. 

Werving & Selectie

Op zoek naar nieuw talent voor een vaste positie binnen jouw organisatie? Maak via werving en selectie gebruik van onze recruitmenttools om het beste talent te werven dat echt past bij jouw organisatie. Ben je op zoek naar medewerkers die jouw organisatie verder gaan brengen? Neem dan contact op. Wij horen graag naar welk talent je zoekt en vertellen je graag onze aanpak.  

Interim bemiddeling

Wij helpen organisaties zowel voor vaste functies als interim-opdrachten. Interim-opdrachten worden uitgevoerd door professionals die wij bemiddelen. Daaf kent haar mensen, vertel ons voor welk tijdelijk project je versterking zoekt, dan regelen wij de juiste professional voor jouw bedrijf.

HR oplossingen

Veel werkgevers hebben hun handen vol aan de dagelijkse business. Je zit daarom niet altijd te wachten op administratieve taken en wil je niet druk maken over werkgeversrisico's op het gebied van personeel. Daaf kan je hierin ondersteunen. We denken graag me je mee en kunnen verschillende oplossingen bieden voor jouw HR vraagstukken.

Kan ik je adviseren?

Ben je op zoek naar het beste personeel voor jouw vacatures? Ik vertel graag op welke manier Daaf je kan helpen.

Jeroen de Roon

Directeur

De werkwijze van Daaf

Onze werkwijze

Wij gaan niet alleen op zoek naar een kandidaat die past bij de functieomschrijving, we kijken verder dan ervaring en opleidingsniveau. Door ook te kijken naar soft-skills, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren maken we de béste match.

Een afspraak maken met Daaf

Plan een afspraak

Wij staan altijd voor je klaar. Kun je hulp gebruiken bij het invullen van jouw vacatures? Of zou je graag advies ontvangen over de beste oplossing voor jouw organisatie? We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

De opdrachtgevers van Daaf