vrouw-wijzend-naar-computerscherm
 • Home
 • Ik zoek personeel

Jouw partner voor werving van talent

Heb je moeite bij het vinden van de juiste medewerkers? Staan jouw vacatures langer open dan je lief is? Je bent niet de enige. Veel organisaties lopen tegen dezelfde muur aan: geen tijd, onvoldoende recruitmentcapaciteit en gebrek aan expertise in het werven en selecteren van nieuw talent. Dat is waar wij inspringen.

Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als je niet de juiste mensen vindt om jouw team te versterken. Of het nu gaat om een vaste functie of een tijdelijke opdracht: wij verbinden jou met talenten die het verschil willen én kunnen maken. We bieden niet alleen de beste kandidaten uit de markt, maar ook duurzame HR-oplossingen die jouw zoektocht en jouw organisatie als geheel vooruit helpen.

De mogelijkheden

 1. Werving en selectie
  Onze recruitmenttools zijn jouw geheime wapen in de zoektocht naar nieuw talent. We duiken diep in wat jouw organisatie uniek maakt en vinden mensen die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar die ook echt bij jouw bedrijfscultuur passen. Vertel ons naar wie je op zoek bent; wij maken het onze missie om hen te vinden.
 2. Detachering
  Is jouw team tijdelijk onderbemand? Of wil je eerst een periode kijken of er van beide kanten een match is, voordat je iemand vast in dienst neemt? Met detachering krijg je flexibiliteit zonder gedoe. Je betaalt een vast tarief en wij regelen de rest, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.
 3. Interim bemiddeling
  Voor die momenten dat je snel iemand nodig hebt voor een project of een interim-positie, staan wij klaar. Wij zorgen ervoor dat je snel een professional hebt die past bij de klus en bij jouw team.

HR-oplossingen

Overweldigd door de HR-administratie of bezorgd over werkgeversrisico's? Laat dat maar aan ons over. Wij bieden ondersteuning en oplossingen die jouw HR-uitdagingen aanpakken, zodat jij je kunt richten op het leiden van je bedrijf.

Je hoeft de zoektocht naar nieuw talent niet alleen aan te gaan. Wij zijn er om je te helpen de uitdagingen te overwinnen. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacatures snel en efficiënt worden ingevuld!

Kan ik je adviseren?

Ben je op zoek naar het beste personeel voor jouw vacatures? Ik vertel graag op welke manier wij jou kunnen helpen.

Jeroen de Roon

Jeroen de Roon

Mede-eigenaar

Vrouwen-in-overleg-met-elkaar

Onze werkwijze

Wij kijken verder dan ervaring en opleidingsniveau. Door ook te kijken naar soft skills, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren maken we de beste match.

Vrouw-aan-het-bellen

Plan een afspraak

Heb je hulp nodig bij het invullen van vacatures? Of ontvang jij graag advies over de beste oplossing voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Een greep uit onze opdrachtgevers