Het personeel van Daaf
  • Home
  • Ik zoek personeel

De beste medewerkers voor jouw organisatie

Zoek jij de beste medewerkers voor jouw bedrijf? Voor een vaste functie of een interim-opdracht? Wij verbinden talenten en organisaties die het verschil willen maken. Dit kan met detachering, werving en selectie of interim bemiddeling. Naast de beste kandidaten uit de markt bieden we ook duurzame HR-oplossingen die jouw organisatie verder brengen.

Detachering

Heeft jouw organisatie tijdelijk werk waarvoor je voor een bepaalde tijd iemand nodig hebt? Of zoek je een nieuwe collega en wil je eerst een periode kijken of er van beide kanten een goede match is? Dan kies je voor detacheren. Je betaalt een vast uurtarief voor de medewerker, wij regelen de rest.

Werving en selectie

Maak via werving en selectie gebruik van onze recruitmenttools om het beste talent te werven dat echt past bij jouw organisatie. Ben je op zoek naar medewerkers die jouw organisatie verder gaan brengen? Neem dan contact op. Wij horen graag naar welk talent je zoekt en vertellen je graag onze aanpak.

Interim bemiddeling

Wij helpen organisaties zowel voor vaste functies als interim-opdrachten. Interim-opdrachten worden uitgevoerd door professionals die wij bemiddelen. Vertel ons voor welk tijdelijk project je versterking zoekt, dan regelen wij de juiste professional voor jouw bedrijf.

HR-oplossingen

Veel werkgevers hebben hun handen vol aan de dagelijkse business. Je zit daarom niet altijd te wachten op administratieve taken en wil je niet druk maken over werkgeversrisico's op het gebied van personeel. Wij ondersteunen je hierin. We denken graag met je mee en bieden verschillende oplossingen voor jouw HR-vraagstukken.

Kan ik je adviseren?

Ben je op zoek naar het beste personeel voor jouw vacatures? Ik vertel graag op welke manier wij jou kunnen helpen.

Jeroen de Roon

Mede-eigenaar

De werkwijze van Daaf

Onze werkwijze

Wij gaan niet alleen op zoek naar een kandidaat die past bij de functieomschrijving. We kijken verder dan ervaring en opleidingsniveau. Door ook te kijken naar soft skills, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren maken we de beste match.

Een afspraak maken met Daaf

Plan een afspraak

Kun jij hulp gebruiken bij het invullen van jouw vacatures? Of zou jij graag advies ontvangen over de beste oplossing voor jouw organisatie? We helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Een greep uit onze opdrachtgevers