Resultaat 1 tot 9 van 25

Vergroot de kans op een nieuwe collega in de laatste maand van het jaar

Publicatiedatum 21 november 2022
De december maand gaat nu bijna in en dat betekent: zakelijk de laatste dingen van het jaar afronden en privé Sinterklaasavond, Kerstdiners en Oud en Nieuw-feestjes. Door alle drukte én het feit dat er veel mensen vrij zijn, schieten de afspraken met kandidaten er wellicht bij in. En dat is natuurlijk zonde, want hoe leuk is het om vanaf januari met een volledig team te starten.

Rachelle Stuifzand is vestigingsmanager bij Daaf Amersfoort

Publicatiedatum 17 november 2022
We hebben leuk nieuws! Sinds 1 oktober 2022 is Rachelle Stuifzand officieel vestigingsmanager bij Daaf Amersfoort. Vanaf afgelopen maand is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vestiging. Benieuwd naar wat Rachelle drijft als vestigingsmanager, Recruitment Consultant en mens?

Het belang van een optimale candidate experience

Publicatiedatum 9 november 2022
In deze tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en het moeilijk is om goede medewerkers aan te trekken, helpt het om sollicitanten een complete en optimale ervaring te geven tijdens het sollicitatieproces. Hebben ze dit niet? Dan heb je de kans dat ze afhaken en loop je wellicht de perfecte kandidaat mis. Oftewel: doe er je voordeel mee en werk aan je candidate experience.

Een dag uit het leven van een Recruitment Consultant bij Daaf

Publicatiedatum 7 november 2022
Auteur Thom van den Berg
Wat doet een Recruitment Consultant eigenlijk? Wat zijn de werkzaamheden? Onze Recruitment Consultant Thom neemt je een dagje mee.

Daaf opent vestiging in Utrecht op 1 januari 2023

Publicatiedatum 2 november 2022
Daaf blijft groeien! Op 1 januari 2023 openen wij een nieuwe vestiging in Utrecht. Zo zijn we nog dichter bij onze (potentiële) klanten en kandidaten en kunnen we de markt in de Domstad nog beter van dienst zijn.

Wil je gelukkiger worden in je werk?

Publicatiedatum 28 september 2022
7,2: dat is het cijfer dat Nederlanders hun werkgeluk gemiddeld geven. Hoe zorgen we ervoor dat we gelukkig(er) worden in ons werk? Probeer deze 5 tips eens!

Terug van vakantie en toe aan een nieuwe baan?

Publicatiedatum 1 september 2022
De zomervakantie is vaak het moment om na te denken over je baan. Vind je het nog wel leuk? Wil je wat anders? Doordat je even uit je werkomgeving bent, heb je tijd om na te denken. Na je vakantie besluit je om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar hoe pak je dit aan?

Maak kennis met.. Teska van Hartingsveldt

Publicatiedatum 31 augustus 2022
Teska is sinds 15 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om haar beter te leren kennen, hebben we haar een paar vragen gesteld. Je kan in ieder geval voor al je reisvragen bij Teska terecht!

Maak kennis met.. Thom van den Berg

Publicatiedatum 24 augustus 2022
Thom is sinds 8 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld. Alvast een tipje van de sluier: bij Thom kan je terecht voor al je recepten voor de barbecue!
Vorige
1 2 3
Lijst weergave

Zoek nieuws