Al het nieuws van Daaf
Resultaat 10 tot 18 van 20

Durven te investeren in kennis: Daaf doet het!

In de wereld van de arbeidsbemiddeling gebeurt van alles. Hoe blijven wij op de hoogte van de implicaties van al deze ontwikkelingen?

Vernieuwen van uitzend-cao blijkt heuse strijd

Per 1 juni 2021 zou de nieuwe cao voor uitzendkrachten in moeten gaan. Het is de vakbonden echter nog niet gelukt om een akkoord te bereiken met de werkgevers. Gaan er compromissen gesloten worden?

Drastische daling looptijd vacatures

Het sollicitatieproces heeft in lange tijd niet meer zo’n ontwikkeling doorgemaakt als het afgelopen jaar. E-recruitment heeft de markt overgenomen, wat leidde tot een flinke versnelling in het aannameproces.

Stijging van aantal vacatures: een millenniumrecord

Dat de coronacrisis een klap was voor de economie staat als een paal boven water. Ook op de arbeidsmarkt zijn de nodige sporen nagelaten. Toch vond er het afgelopen kwartaal een recordstijging plaats in het aantal openstaande vacatures.

De zes zekerheden van de inlenersbeloning

Uitzendwerk. Lang niet iedereen staat erom te springen. Onzekerheid, wisselende uren, lage lonen. Althans, dat zijn de vooroordelen die eraan kleven. Deze zijn al lang verleden tijd!

Interview Daaf & automatisering

FlexMarkt sprak met ons en vatte ons unieke verhaal samen. Daaf, een succesvolle start-up met innovatieve ideeën.

Daaf gecertificeerd partner van PersonalityDrives®

Daaf maakt werk van talent. Maar hoe doen we dat? Met de scan van PersonalityDrives® krijgen we op een wetenschappelijke manier inzicht in persoonlijkheidskenmerken en drijfveren van onze kandidaten.

Werk salaris- en backofficeprofessionals steeds complexer

Salaris- en backofficeprofessionals hebben te maken met steeds complexere wet- en regelgeving. Bovendien wordt van hen meer en meer een adviserende rol verwacht. Investeren in de eigen ontwikkeling is dus nodig, al was het maar voor je eigen toekomst.

Rachelle Stuifzand start bij Daaf!

Met trots kunnen wij aankondigen dat Rachelle op 12 oktober 2020 is gestart als recruiter bij Daaf.  
Lijst weergave

Zoek nieuws