Testimonials

Van kandidaat naar ambassadeur

Publicatiedatum 19 december 2023

Ralph Hergaarden werkt sinds een paar maanden als Operationeel Manager bij Technica ICT. Hij is bekend met Daaf vanuit het perspectief van kandidaat én klant. Wij spraken hem over zijn baan, de organisatie en zijn ervaring met ons.

Contact met Daaf

De vacature van Operationeel Manager bij Technica ICT kwam op zijn pad en zodoende kwam Ralph in contact met Monique Moos (mede-eigenaar Daaf, red.). “Ik had natuurlijk wel een beeld bij en verwachtingen van een werving & selectiebureau. Monique verraste mij door haar open houding. Toen ik aangaf dat ik geïnteresseerd was in de vacature en dat ze mij mocht voorstellen, gaf zij aan dat ze mij graag eerst nog wilde spreken. Dat vind ik leuk. Op deze manier leert ze mij eerst kennen en kan zij de inschatting maken of het bedrijf en ik bij elkaar passen. Het is niet alleen cv schuiven, maar echt de tijd nemen voor de kandidaat. Dit onderscheidt jullie, naar mijn mening, van andere bureaus.”, vertelt Ralph. “Ik was zelfs zo positief dat ik een oud-collega in contact heb gebracht met Monique. Dit gesprek voldeed ook volledig aan de verwachtingen van mijn oud-collega. Hij gaf aan dat hij een super leuk gesprek heeft gehad!”

100% match

In het team van Ralph was echter nog een functie die open stond. Monique vond de perfecte kandidaat en binnen een paar dagen was de deal rond. “Omdat ik wist dat Monique zorgvuldig is en de organisatie goed kende, wist ik dat ik snel moest schakelen toen zij mij belde. Dezelfde middag heb ik het eerste gesprek gevoerd met de kandidaat en een paar dagen later was de deal rond. Het was (en is trouwens) een 100% match. Dat vind ik echt een pluspunt: het kunnen inschatten of iemand bij een organisatie past. Dit heeft Monique goed gedaan bij zowel mij als mijn collega. Ik heb het erg naar mijn zin en het werk past goed bij mij! Ik nodig Monique dus graag uit om een keertje langs te komen voor een kop koffie!”, vertelt Ralph.

Technica ICT: de allround specialist

Binnen Technica ICT bedenken ze slimme oplossingen door gebruik te maken van bestaande en bewezen technologie, die zij vakkundig aanleggen, installeren en implementeren. Zij onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen binnen de ICT.

Met 2 decennia ervaring heeft Technica ICT zich gevestigd als de betrouwbare ICT-partner voor MKB-organisaties. Technica ICT biedt op maat gemaakte, moderne oplossingen voor werkplekoptimalisatie, beveiliging, telefonie, videoconferencing en ICT-beheer. De expertise, gebaseerd op technologieën van toonaangevende spelers zoals Microsoft en Cisco, garandeert succes voor elk bedrijf. Technica ICT neemt technische zorgen uit handen en legt complexe zaken helder uit, zodat klanten kunnen focussen op groei. Ontdek wat Technica ICT voor jouw digitale transformatie kan betekenen en profiteer van hun samenwerking met de Futureproof Group voor toekomstbestendige oplossingen. “Het is een feestje om voor Technica ICT te werken. Ik denk ook mee op de werkvloer waar mogelijk: dat vind ik heel leuk!”, sluit Ralph enthousiast af.

Ralph Hergaarden bij bord van Technica ICT