Daaf gecertificeerd partner van PersonalityDrives®

Regelmatig krijgen we de vraag, waar komt de naam Daaf vandaan? Daaf is afkomstig van de jongensnaam David. Je kent waarschijnlijk het verhaal van David die vocht tegen de reus Goliath. Door slim gebruik te maken van zijn slinger wist kleine Daaf een reus te verslaan. Of anders gezegd: door zijn talent optimaal te benutten maakte hij het onmogelijke, mogelijk.

Iedereen heeft talent. Wij geloven erin dat er een voor iedereen een werkplek is waar dat talent tot zijn recht kan komen. Want als je elke dag kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, zal je sneller succesvol zijn en heb je veel plezier werk. Daarom maakt Daaf werk van talent.


Talent inzichtelijk maken met PersonalityDrives® 

Omdat we graag inzicht willen hebben in iemands talent gebruiken we de wetenschappelijk gevalideerde testmethode van PersonalityDrives®. Door middel van een uitgebreide vragenlijst worden de persoonlijkheid en drijfveren van iemand in kaart gebracht.

De scan geeft ons concrete handvatten om kandidaten vanuit het inzicht in iemands persoonlijkheid en drijfveren, een concreet en inspirerend uitzicht te bieden. Waar is iemand goed in, in welke situatie komt degene het beste tot zijn recht en waar krijgt iemand energie van? Deze input nemen we mee in onze gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers en dit helpt ons bij het maken van de beste match.

Om de testmethode van PersonalityDrives® goed in te kunnen zetten hebben alle medewerkers van Daaf een vijfdaagse training gevolgd om interpretatievaardig worden. Daarmee is Daaf officieel gecertificeerd parter geworden van PersonalityDrives® en mogen wij de testmethode gebruiken in onze werving & selectieprocedures.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Mick Knabben - van Leusden

Directeur