Meerdere-personen-op-de-bank-met-bakje-koekjes

Maak kennis met.. Tim Been

Publicatiedatum 17 augustus 2022

Tim is sinds 8 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om hem beter te leren kennen, hebben we hem een paar vragen gesteld. Alvast een leuk feitje: Tim spreekt goed Frans!

Tim, welkom bij Daaf! Wat is jouw eerste indruk?

"Mijn eerste indruk is zeer positief. Er hangt een goede sfeer en iedereen is erg behulpzaam. Ik merk dat jullie een hecht team zijn en open staan voor nieuwe mensen. Daarbij staat Daaf echt voor haar idealen en blijft hieraan vasthouden. Kortom: een mooie club waar ik blij ben onderdeel van uit te mogen maken.”

Wat kenmerkt jou als Recruitment Consultant?

“Afspraak is afspraak. Daar ben ik heel duidelijk in en vind ik erg belangrijk. Daarnaast houd ik van een persoonlijke aanpak. Ik zal dan ook niet zo snel naar potentiële kandidaten een standaard berichtje sturen. Ik vind het belangrijk om de connectie met mensen aan te gaan en mensen echt verder te helpen. Daar ben ik voor: mensen verder helpen in hun carrière en hen het werkgeluk (terug) laten vinden.”

Wat vind jij zo leuk aan jouw werk?

“Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen van mensen in hun carrière. Soms zitten mensen vast in hun baan en durven ze hier niet buiten te kijken. Daarin kan ik hen coachen. Recruitment is meer dan alleen mensen matchen aan een vacature. Verder kijken en echt de behoefte van de mens zien en het vinden van werkgeluk. En als je het goed doet, heb je meerdere blije partijen.”

Wat vind jij leuk om in je vrije tijd te doen?

“Ik ben graag in de natuur; lange wandelingen maken met mijn vriendin en hond. Het steeds opzoeken van nieuwe plekken vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik ook graag onder de mensen en ga ik graag met vrienden naar foodtruck- en bierfestivals. Binnenkort heb je weer “Kannen en Kruiken” in Amersfoort, dat is echt een aanrader! Ik ben echt een Bourgondiër, dus ik kan hier helemaal los.

Ook houd ik van sport. Ik kijk eigenlijk alle sporten: van tennis en wielrennen tot Formule 1. Voetbal staat wel met stip op nummer 1. Ik voetbal zelf én kijk alle wedstrijden van mijn favoriete club: FC Groningen. Er gaat niets boven Groningen toch?”

Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?

“Nou liever eigenlijk helemaal niet.”, lacht Tim. “Maar als ik dan echt moet kiezen, mag je mij wakker maken voor een mooie culturele reis of een reis naar mooie natuur. De mooiste plek waar ik ooit ben geweest vind ik toch wel Toscane. Of het Gardameer. Ik kan eigenlijk niet goed kiezen. Oh ja, je mag mij ook nog wakker maken voor Spareribs.”

Wil je Tim zelf spreken en kijken of hij je kan helpen? Je kan hem mailen op tim@daaf.nl of bellen op 06 – 83 82 52 59.