Medewerkers van Daaf aan het woord

De eerste 200 dagen van Tim Been

Publicatiedatum 6 februari 2023

200 dagen, dat is het aantal dagen dat Tim Been bij Daaf werkt. Hoe heeft hij deze eerste 200 dagen ervaren? “Toen ik bij Daaf begon, merkte ik al snel dat iedereen behulpzaam is en het team hecht is. Na 200 dagen kan ik alleen maar zeggen dat dit nog steeds klopt. De samenwerking met collega’s is goed en ervaar is als zeer prettig. We vullen elkaar goed aan en zetten elkaar in onze kracht. Het team staat achter de kernwaarden van Daaf, waardoor er een bepaalde verbinding onderling ontstaat. Dat vind ik bijzonder.

Wat ik leuk vind aan mijn werk? De afwisseling. Aan de ene kant neem je een adviserende rol aan voor de klant. Maar aan de andere kant denk je ook met kandidaten mee. Welke organisatie past bij hen? Wat zijn hun competenties en in wat voor soort functie zetten ze die het beste in?

Het leukste van de afgelopen 200 dagen vind ik het kerstuitje. We hebben als team een heerlijk 3-gangen lunch bereid voor de vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus. Met elkaar iets doen voor anderen! Dat is eigenlijk ook wat ik ook doe in mijn dagelijkse werk: klanten en kandidaten verder helpen in hun zoektocht naar een nieuwe medewerker of baan. Met als ultiem resultaat: een fijne werkrelatie en werkgeluk.”

Tim Been aan het werk