Meerdere-personen-op-de-bank-met-bakje-koekjes

Maak kennis met.. Teska van Hartingsveldt

Publicatiedatum 31 augustus 2022

Teska is sinds 15 augustus 2022 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf. Om haar beter te leren kennen, hebben we haar een paar vragen gesteld. Je kan in ieder geval voor al je reisvragen bij Teska terecht!

Allereerst: welkom bij Daaf, Teska! Wat is jouw eerste indruk?

“Ik merk al meteen dat er een open, fijne sfeer hangt. Het team is hecht, behulpzaam en staat open voor nieuwe collega’s. Ik voel mij hier al helemaal thuis. In zo een korte tijd vind ik dat heel fijn om te ervaren.”

In je vorige functie was je Accountmanager. Waarom nu de overstap naar Recruitment Consultant?

“Ik heb vroeger al nagedacht over deze functie. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik als Accountmanager aan de slag gegaan. Ik denk dat recruitment wel in de buurt komt van accountmanagement. Zowel als Accountmanager als Recruitment Consultant heb je te maken met mensen. Ik vind het leuk om met verschillende mensen in contact te zijn en om iets voor anderen te betekenen. Toen ik de vacature bij Daaf zag, sprak mij dit meteen aan. Niet alleen de vacaturetekst, maar ook de website. Op de website merkte ik meteen de open, informele cultuur op. Dit komt helemaal overeen met het gevoel dat ik nu op kantoor ervaar.”

Wat is kenmerkend voor jou in jouw werk?

“Mijn sterke punt is dat ik mensen écht zie en hoor. Ik maak altijd tijd voor mensen om een praatje te maken en toon daarbij oprechte interesse. Daarnaast kan je ervanuit gaan dat als ik een afspraak met je maak, ik deze ook nakom. Afspraak is afspraak en een belofte verbreek ik niet zomaar.”

Wat vind jij leuk om in je vrije tijd te doen?

“In mijn vrije tijd kook ik graag en sport ik. Ook sport kijken vind ik leuk: voetbal, tennis, Olympische Spelen. Noem het maar op, ik vind het leuk! Ook ga ik graag naar concerten. Zo ga ik in oktober naar de Backstreet Boys. Een ultieme guilty pleasure van velen, gok ik zo! Daarnaast vind je mij regelmatig op het strand, ga ik graag met mijn vrienden uit eten of naar de sauna.

Maar het ALLERleukste vind ik reizen. Ik heb familie in Amerika wonen, dus ik ben al een aantal keer in Los Angeles geweest. Ook Azië is één van mijn favoriete bestemmingen. Binnenkort ga ik met mijn vriendin naar Vietnam, daar kijk ik heel erg naar uit!”

Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?

“Ik houd heel erg van slapen, dus je kan mij beter laten liggen ’s nachts. Maar als ik dan toch één ding moet kiezen: een mooie reis met mijn vriendin. Zuid-Amerika of Japan staan nog hoog op mijn lijstje. Hoewel dat lijstje erg lang is, want ook IJsland lijkt mij heel tof!”

Heb jij ook leuke reistips om te delen? Je kan Teska mailen op teska@daaf.nl of bellen op 06 - 83 82 75 24.