Testimonials

Oprechte interesse, een luisterend oor en een goede match

Publicatiedatum 6 juni 2023

Sinds april 2023 werkt Marleen van der Linden bij Innovatie nul13 als Projectondersteuning Monitoring. Haar ervaring met recruiters was niet al te best, totdat zij kennismaakte met Daaf. Waarom haar beeld nu veranderd is? Dat legt ze graag uit!

Innovatie nul13

Hoewel Marleen nog volop in haar inwerktraject zit, heeft ze het heel erg naar haar zin. In haar rol als Projectondersteuning Monitoring werkt ze in team Monitoring. Hierbij ondersteunt ze gemeenten, GGD en kinderopvangen in hun proces rondom het gebruik en data-upload in de Peutermonitor. Doordat zij hun data uploaden bieden zij elkaar inzicht en kunnen ze daardoor beter samenwerken. “Stel: je bent je inloggegevens kwijt, dan bel je mij en help ik je jouw wachtwoord te resetten. Heb je andere vragen rondom het uploaden van de data? Dan help ik je ook verder. Ik vind het fijn om mensen te helpen en ervoor te zorgen dat alle data actueel is en de samenwerking tussen de instanties goed is.”, vertelt Marleen.

Geen standaard berichtje

“Op LinkedIn had ik aangegeven dat ik open stond voor een nieuwe baan. Naar aanleiding van deze actie heb ik veel berichten gekregen. Moniques (Recruitment Consultant bij Daaf, red.) berichtje sprong er echt uit. Ik had het gevoel dat zij echt had gekeken naar mijn profiel, wie ik was en wat ik deed. Dat is ook de reden dat ik op haar berichtje heb geantwoord en op de andere berichten van recruiters niet. Je kan mijn naam wel bovenaan je bericht zetten, dat betekent niet dat je echt hebt gekeken naar mijn profiel en dat het een persoonlijk bericht is. Ik had vaak het idee dat zij niet eens naar mijn profiel hadden gekeken. Zoals gezegd was dit bij Monique anders. Zij wilde echt dat ik een leuke nieuwe baan zou vinden. Nadat ik met Monique een kennismakingsgesprek heb gehad, mocht ik op gesprek bij, mijn huidige werkgever, Innovatie nul13. Voorafgaand aan het gesprek heb ik nog met Monique gebeld, waarin zij mij tips gaf en nog even een extra boost vertrouwen gaf. Ik weet natuurlijk dat ik het kan, maar het is altijd leuk om dat nog van iemand anders te horen!

Wat ik overigens ook heel fijn vond was dat de vacaturetekst een goed eerste beeld gaf van de functie. Het sluit naadloos aan op mijn werk nu en de ervaring die ik heb. Het klopt echt! Dit heeft mij ook erg geholpen toen ik op eerste gesprek ging. Er was mij al iemand voor gegaan, die mij konden vertellen hoe het er bij het bedrijf aan toe gaat. Dat maakte dat ik een stuk rustiger en zelfverzekerder het gesprek in ging.”

Zowel Marleen als Innovatie nul13 waren enthousiast, waardoor zij de samenwerking zijn aangegaan. “Nadat ik de telefoon had neergelegd en ik net gehoord had dat ik aangenomen was, wilde ik meteen Monique bellen. Ik kreeg haar niet te pakken en baalde in eerste instantie. Ik was zo enthousiast en wilde haar meteen het goede nieuws brengen! Later kwam ik erachter dat Innovatie nul13 met Monique aan het bellen waren, omdat zij ook zo enthousiast waren en haar het leuke nieuws wilde brengen. Toen vond ik het opeens minder erg dat ik haar niet direct te pakken kreeg. Juist leuk om te horen dat je nieuwe werkgever net zo enthousiast is als jij!”

Meer snoep

Op de vraag of Marleen nog verbeterpunten voor ons heeft, is ze heel stellig: meer snoep. “De snoeppot die ik van jullie heb ontvangen werd niet alleen door mij gewaardeerd maar ook door mijn collega’s. Zo erg zelfs dat de snoeppot binnen no time op was. Ik heb Monique ook al gekscherend gevraagd wanneer we weer nieuw snoep krijgen.”, vertelt Marleen lachend.

“Samengevat ben ik echt heel erg tevreden en heb ik Daaf ook al aanbevolen. Jullie hebben oprechte interesse, luisteren echt en gaan voor de beste match. Dank jullie wel daarvoor, ik zit helemaal op mijn plek bij Innovatie nul13!”

Marleen-van-der-Linden