Testimonials

Een nieuwe baan in een nieuwe branche

Publicatiedatum 28 februari 2023

Voor onze klant BouwGenius is collega Kim op zoek gegaan naar een nieuwe Recruitment Consultant voor hun vestiging in Zwolle. In haar zoektocht kwam zij Martijn te Rijdt tegen. Na verschillende gesprekken met zowel Kim als BouwGenius is Martijn op 1 februari 2023 gestart! Wij spraken Martijn over zijn nieuwe baan, eerste werkdag en het contact met Daaf.

Martijn was niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar stond wel open voor een nieuwe uitdaging. Hij was Commercieel Medewerker in de promotionele branche, waar hij het commerciële aspect van de functie erg leuk vond maar de afwisseling in werkzaamheden miste. “Ik werd door Kim benaderd voor deze functie bij BouwGenius, een organisatie die gespecialiseerd is in het uitzenden en detacheren van timmerlieden. De vacaturetekst sprak mij meteen aan. Niet alleen inhoudelijk zoals de werkzaamheden, flexibiliteit en afwisseling in werkzaamheden, maar ook de manier waarop de tekst was geschreven. Op een speelse wijze werd duidelijk wat de baan inhoudt en wat voor soort organisatie BouwGenius is.”, vertelt Martijn.

Door zijn gesprekken met Kim, kwam Martijn erachter dat een baan als Recruitment Consultant goed bij hem past. “Ik vond het heel fijn dat zij mee dacht, naar mij als persoon keek en verder keek dan mijn huidige werkervaring. In deze rol kan ik inspelen op de behoeftes van de klant en de juiste macht maken. Dat is wat ik leuk vind!”, gaat Martijn verder.

Een eerste werkdag in een nieuwe functie en bij een nieuwe organisatie is altijd spannend. “Tijdens mijn eerste dag ben ik op het hoofdkantoor geweest. De komende dagen ga ik de systemen leren kennen en in week 2 ga ik een dagje met een collega op pad. Fijn om meteen zo goed ontvangen te worden!”, vertelt Martijn.

Martijn te Rijdt bij BouwGenius