Alle samenwerkingen uitgelicht

Mooie samenwerkingen door Content Amersfoort

Publicatiedatum 4 januari 2023

Sinds een aantal maanden zijn wij aangesloten bij Content Amersfoort, een ondernemersplatform die samenwerkingen tussen Amersfoortse bedrijven stimuleert en opzet. Collega’s Jeroen en Teska vertellen je er meer over dit partnership!

Jeroen: “Wij werden benaderd door Ben Zandvliet van Autohopper Amersfoort of wij interesse hadden om mee te gaan naar de burendag van Content. Tijdens dit event konden leden hun buren uitnodigen zodat zij zo met Content Amersfoort kennis konden maken. Ik ben toen meegegaan naar Leusden waar we gingen bowlen. Toen ben ik direct in contact gekomen met een aantal leuke bedrijven en stond de eerste afspraak zelfs al gepland!

Vervolgens kwamen Danny en een collega langs bij ons op kantoor om meer uitleg te geven over het platform. We kregen te horen welke evenementen er georganiseerd worden.”

Teska vult aan: “Maar naast evenementen organiseren ze ook verschillende workshops. Heel leuk!”

Jeroen: “Dat klopt inderdaad. Dit gesprek met Danny hebben wij trouwens op ons dakterras gevoerd, want het weer was super. Danny en zijn collega waren meteen enthousiast hierover!”

Teska: “Ik snap wel dat ze zo enthousiast zijn: ’s zomers zijn wij daar ook veel te vinden. Extra leuk dus dat aankomende zomer een bijeenkomst op ons dakterras is. We hebben toen overigens ook een lijst gekregen met evenementen en hebben ons aangemeld voor enkele. Op deze bijeenkomsten kom je in contact met andere ondernemers en leer je elkaar kennen op een laagdrempelige manier. Niet alleen heel leuk, maar je kan elkaar ook helpen. Zoals wij bijvoorbeeld ook hebben gedaan bij Vindicta, ook lid van Content én onze onderburen!"

Jeroen: “Dat is ook wel het grote voordeel en kracht van dit netwerk: met elkaar in contact komen en kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen. Zo hebben wij al samenwerkingen met Gijs Viester van Vindicta, HJW Promotions, Hartog Containers en Autohopper. Wat ik persoonlijk ook heel leuk vind is dat Content naar 2 leden een mail stuurt om deze leden met elkaar kennis te laten maken. Heel leuk om zo andere Amersfoortse ondernemers te leren kennen. Zo heb ik recent een kop koffie gedronken met Bart Bosveld van BBU Juristen & Incasso’s en de volgende dag heb ik gelijk een nieuwe klant naar ze doorgestuurd. Dus Content Amersfoort werkt!”

Jeroen-van-Daaf-voor-Content-Amersfoort