Alle samenwerkingen uitgelicht

Doe waar je het beste in bent

Publicatiedatum 23 mei 2023

Een samenwerking vanaf het eerste uur. Dat is de samenwerking die wij hebben met Tim Looije. Oftewel: de IT-recruiter die jou snapt! Tim is zelfstandig IT-recruiter, die op zoek gaat voor de perfecte match. Voor zowel zijn klanten als zijn kandidaten. Hoe de samenwerking eruit ziet tussen hem en Daaf? Tim legt het je uit!

De juiste gesprekspartner

Tim begeleidt, via zijn bedrijf The Next Guru, IT’ers bij het vinden van een werkgever die perfect past. Het is zijn missie om hen op een plek te krijgen waar ze plezier in hun werk ervaren en voor een lange tijd kunnen (door)groeien. Hij richt zich specifiek op IT-personeel met de focus op onder andere infra en public cloud technieken.

“IT-recruitment is een vak apart, zeg ik altijd. Om een goede gesprekspartner te zijn voor kandidaten en werkgevers helpt het als je kan meepraten over de techniek. En ook over de cultuur en ambities. Ik kom zelf oorspronkelijk uit de techniek, waardoor ik een goede gesprekspartner ben. Dat is ook meteen mijn toegevoegde waarde. Ik kan goed met mijn klanten en kandidaten praten en weet wat zij nodig hebben. Op die manier kan ik ook de juiste match maken.”, vertelt Tim.

Succesvolle samenwerking

“De samenwerking met Daaf is eigenlijk heel simpel: mijn klanten zijn soms ook op zoek naar medewerkers uit andere vakgebieden dan IT. Ik richt mij specifiek op IT’ers dus kan hen niet helpen, maar jullie natuurlijk wel. Dan verwijs ik mijn klanten dus door naar jullie. Andersom werkt dit ook zo. Jullie richten jullie op verschillende vakgebieden, maar IT is vaak heel specialistisch en daar kan ik dan weer bij helpen. Het is dus een mooie wisselwerking wat al tot verschillende successen en plaatsingen heeft gezorgd. Zo heb ik altijd goed contact met Monique (Moos, mede-eigenaar Daaf, red.) en Jeroen (de Roon, mede-eigenaar Daaf, red.).”

Monique heeft, zoals Tim aangeeft, al verschillende malen contact gehad met Tim en daar ook successen met gehad. “De samenwerking met Tim ervaar ik als heel fijn, omdat we dezelfde stijl in samenwerken hebben. We schakelen snel en gaan voor kwaliteit. Daarbij zetten we elkaar in elkaars kracht en doen we waar we het beste in zijn.”, vertelt Monique.