Man-buiten-bellend-leunend-op-reling

Barbecueën, borrelen en bijpraten

Publicatiedatum 27 juni 2023

Hoe kan je elkaar beter leren kennen dan in een informele setting met een (alcoholvrije) borrel in je hand en lekker eten van de barbecue? Dat was de insteek van het evenement in samenwerking met Content Amersfoort op ons dakterras in Amersfoort.

Content Amersfoort is een ondernemersplatform die samenwerkingen tussen Amersfoortse bedrijven stimuleert en opzet. Zo ook deze netwerkbijeenkomst op het dakterras van Daaf Amersfoort. Alle ingrediënten waren daar: een mooi dakterras, lekker eten en genoeg drankjes. Helaas gooide het weer roet in het eten. Lange tijd was het gortdroog in Nederland, behalve op donderdagmiddag. Desondanks mocht dat de pret niet drukken! Met zo’n 30 ondernemers hebben wij gezellig (bij)gepraat, gegeten en gedronken. Het was een geslaagde middag, zoals je wellicht op de foto’s ook ziet!

“Toen Content ons benaderde om een bijeenkomst op ons dakterras te organiseren, vonden wij dit meteen een goed idee! Op een ongedwongen manier elkaar beter leren kennen en synergie opzoeken. Het was een ontzettend gezellige middag!”, vertelt Jeroen de Roon, mede-eigenaar van Daaf.

BBQ met Content

BBQ met Content

BBQ met Content

BBQ met Content

Sapjes bij BBQ met Content Amersfoort

BBQ met Content