Alle blogartikelen van Daaf

Interview Daaf & automatisering

De wereld van de arbeidsbemiddeling draait om het maken van een duurzame match tussen organisatie en kandidaat. Vaak gaat dit gepaard met een flinke dosis backoffice en IT. Om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de eisen die worden gesteld door wet- en regelgeving en volledig compliant te zijn, heeft Daaf een slimme aanpak bedacht.

In het DNA van Daaf vind je een drive om alles perfect op orde te houden en tegelijkertijd genoeg tijd over te houden om te doen waar we écht goed in zijn: matchen! Om dit te realiseren ligt de focus op het implementeren van toegankelijke, intuïtieve systemen en software. Dit bespoedigt het gehele bemiddelingsproces, omdat het de efficiëntie enorm ten goede komt.

State of the art

Daaf neemt graag de tijd voor het in kaart brengen van de wensen van haar opdrachtgevers en kandidaten. Automatisering geeft ons hiervoor de ruimte. Zo zijn we een samenwerking aangegaan met RecruitNow. Zij faciliteren een eenvoudige manier om onze content te beheren en contact te onderhouden met onze stakeholders. Met continue verbetering van de software blijft het arbeidsbemiddelingsproces van Daaf state-of-the-art, wat een marktvoorsprong oplevert.

Meer over hoe Daaf het automatiseren in de arbeidsbemiddeling aanpakt en over de samenwerking met RecruitNow vind je in het artikel van FlexMarkt.