Alle blogartikelen van Daaf

1 juli 2022: feestdag bij Daaf

Publicatiedatum 4 juli 2022

Ballonnen, champagne en een kantoor vol familie, vrienden en relaties. 1 juli 2022 stond in het teken van de feestelijke opening van ons nieuwe, compleet gerenoveerde kantoor in Amersfoort. En wat zijn we hier trots op!

Om 16:00 uur stroomden de genodigden het pand binnen. Vol trots hebben wij onze nieuwe werkplek laten zien aan onze familie, vrienden, relaties én kandidaten, die wij aan een leuke baan hebben geholpen. Van de mooie, lichte ruimte met verschillende werkplekken tot de vergaderzaal en knusse “woonkamer”, perfect om informele afspraken te voeren. Om vervolgens ons pronkstuk te laten zien: het dakterras. In de zomer de perfecte plek om het weekend in te luiden en gezellig met elkaar te lunchen. Gelukkig was het mooi weer en konden onze gasten genieten van een hapje en drankje op dit heerlijke terras.

“Aan de hand van 10 foto’s heb ik samen met mede-eigenaren Jeroen de Roon en Monique Moos een aantal hoogtepunten van de afgelopen twee jaar uitgelicht. Van het inschrijven bij de Kamer van Koophandel en het aannemen van de eerste medewerker tot de komst van Monique als derde vennoot. Het laatste lijstje was nog leeg, maar is nu gevuld met een mooie foto van het openingsfeest. Voor ons een kroon op de eerst jaren Daaf.", vertelt Mick Knabben – van Leusden.

Benieuwd hoe wij jou vanuit onze nieuwe werkplek kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Team-Daaf-2

Openingswoord-directie

Genodigden-op-loungebank-dakterras

Genodigden-op-loungebank

Monique-met-zoon

Genodigden-gezellig-praten

Genodigden-op-dakterras

Dansen-tijdens-opening

Pand-Daaf

Binnenkomst-pand-Daaf

Zitje

Daaf-logo

Keuken

Werkplekken

Hal

Vergaderzaal

Wall-of-fame

Vergaderzaal-twee

Werkplekken-directie

Daktteras

Opening

Openingswoord

Woord-partners-directie