Meerdere-personen-kijken-naar-laptop

Daaf opent vestiging in Utrecht op 1 januari 2023

Publicatiedatum 2 november 2022

Daaf blijft groeien: op 1 januari 2023 openen wij een nieuwe vestiging in Utrecht. Doordat we in Utrecht open gaan, kunnen we zowel in de Domstad als in Amersfoort meer focus leggen op de lokale markt en kandidaten en opdrachtgevers nóg beter ondersteunen. Daarnaast biedt het ruimte om de toenemende vraag vanuit werkgevers beter te bedienen. Zo zijn we dichter bij onze (potentiële) klanten en kandidaten en kunnen we de markt in Utrecht nog beter van dienst te zijn.

Maak kennis met Daaf Utrecht

Thom van den Berg, Tim Been, Monique Moos en Merel Donia gaan zorgen voor een vliegende start in Utrecht. Het team ontmoet nog graag nieuwe collega’s. Heb je interesse in deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou.

Thom, Tim en Monique achterhalen de talenten van kandidaten en weten deze te koppelen aan onze klanten. Ook door te kijken naar persoonlijkheid en motivatie ontstaan mooie matches. Merel blijft vanuit Utrecht verantwoordelijk voor de marketing van de hele organisatie. “Ons ultieme doel? Een arbeidsmarkt waar werknemers kunnen doen wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn. Waar werkgevers succesvol zijn omdat ze gelukkige, en daardoor productieve, medewerkers hebben. Bij Daaf willen we daar elke dag aan bijdragen.”, aldus Monique Moos, mede-eigenaar van Daaf.

Contactgegevens vanaf 1 januari 2023

Atoomweg 50
3542 AB Utrecht
utrecht@daaf.nl
030 207 25 05

Tim-Monique-Merel-Thom-Daaf-Utrecht