Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Solliciteren

Kan ik bij Daaf een gratis cv maken?

Dat kan! Je kiest via onze cv generator een van de beschikbare templates. Vul vervolgens eenvoudig je gegevens in en ontvang een mooi opgemaakt cv.

Kan ik mezelf inschrijven bij Daaf?

Ben je op zoek naar een baan en hebben wij geen passende vacature open staan? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op zodra wij een vacature hebben die een match kan zijn.

Wat gebeurt er als ik gesolliciteerd heb?

Als je gesolliciteerd hebt op een vacature bij Daaf streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen een reactie te geven. We plannen dan een eerste gesprek in. Ben je geschikt voor de baan? Dan stellen wij je voor aan de organisatie. Vervolgens ga je op gesprek bij de werkgever om te kijken of het bedrijf en de functie bij jou past. Bij een match ga je aan de slag bij de organisatie.

Ik heb een open sollicitatie gestuurd, wat gebeurt er nu?

Ben je op zoek naar een baan en hebben wij geen passende vacature open staan? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op zodra wij een vacature hebben die een match kan zijn.

Heeft Daaf sollicitatietips voor mij?

We hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Informatie voor werkgevers

Wat is de werkwijze van Daaf?

Wij kijken verder dan het cv van kandidaten. Door niet alleen te matchen op opleidingsniveau of werkervaring, maar ook op persoonlijkheidskenmerken en drijfveren stellen wij de juiste kandidaten aan de juiste opdrachtgevers voor. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoe helpen wij jou aan nieuwe medewerkers?

We komen graag bij jou op kantoor om een goed beeld van de vacature te krijgen, maar ook om een duidelijk beeld te krijgen van de organisatie en cultuur. Wij gaan daarna voor je aan de slag. De vacatureteksten schrijven wij, we benaderen kandidaten en stellen deze aan je voor.

Wat hebben we van jou nodig? Ruimte in je agenda voor sollicitatiegesprekken en een snelle terugkoppeling op voorgestelde kandidaten. Door snel te schakelen, zorgen we samen ervoor dat de beste kandidaat bij jou aan de slag gaat.

Hoe meld ik een vacature aan?

Dat kan eenvoudig door het formulier in te vullen, waarin je een omschrijving van de vacature geeft. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om deze vacature te bespreken.

Privacy

Hoe beschermt Daaf mijn privacy?

Om onze diensten te verlenen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij vinden jouw privacy uiteraard belangrijk en we gaan dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. In ons privacy statement lees je welke persoonsgegevens we verwerken en hoe we ze beschermen.

Algemene vragen

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Daaf?

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Kan ik je helpen?

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

Monique Moos

Monique Moos

Mede-eigenaar