Medewerkers van Daaf aan het woord

Rachelle Stuifzand is vestigingsmanager bij Daaf Amersfoort

Publicatiedatum 17 november 2022

We hebben leuk nieuws! Sinds 1 oktober 2022 is Rachelle Stuifzand officieel vestigingsmanager bij Daaf Amersfoort. Vanaf afgelopen maand is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vestiging. Benieuwd naar wat Rachelle drijft als vestigingsmanager, Recruitment Consultant en mens?

Rachelle, wat ga jij brengen als vestigingsmanager in Amersfoort?

“Ik wil de structuur en professionalisering in de werkzaamheden verder uitbouwen. Een continue proces creëren. Daarbij vind ik begeleiding van het team ook erg belangrijk. Het verder helpen en coachen van mensen is iets wat ik leuk vind en waar ik denk ik goed in ben. Daarnaast mag humor en een tikkeltje zelfspot op de werkvloer niet ontbreken. Maar dat zit vooralsnog wel goed!”

Wat kenmerkt jou als manager en collega?

“Dat kan je beter vragen aan het team. Maar als ik dit over mijzelf mag invullen, dan ben ik toegankelijk en geef ik mensen het vertrouwen om zelf verantwoordelijkheid te dragen. Ik ben van het type ‘niet lullen, maar poetsen’. Ik denk graag in oplossingen. Af en toe flink balen van een situatie mag natuurlijk, zolang je daar maar niet in blijft hangen. Even balen en dan weer de schouders eronder. Wat ik tot slot belangrijk vind is dat ik zelf ook nog gewoon blijf meewerken. Ik vind de business veel te leuk om los te laten. Gewoon met mijn voeten in de klei staan en successen behalen samen met het team. Daar word ik blij van!”

Wat vind je zo leuk aan dit werk?

“Het leukste aan dit werk vind ik dat ik voor anderen van betekenis kan zijn. Zowel voor kandidaten, opdrachtgevers als hiring managers. Ik vind het dan ook een enorme eer als klanten of kandidaten weer bij mij terugkomen met de vraag of ik hen kan helpen. Het opbouwen van een duurzame relatie, een adviserende rol hebben en mensen verder helpen: daar doe ik het voor!”

Wie inspireert jou?

“Ons eigen MT inspireert mij erg. Monique, Jeroen en Mick zijn 3 totaal verschillende personen die allemaal uitblinken in iets anders. Ik vind dat heel interessant om te observeren, van hen te leren en op mijn eigen manier toe te passen. Zo kan Monique zich heel erg vastbijten in zaken en krijgt ze daardoor veel gedaan, is Jeroen de rust zelve en geeft hij het vertrouwen dat het altijd goed komt en Mick denkt in kansen en wil zaken goed leren begrijpen en kan deze goed vertalen naar de business. Zij zijn een goede aanvulling op elkaar en ik zie hen als een inspiratie voor mezelf, maar ook zeker voor Daaf als organisatie.”

Hoe ziet jouw ideale teamuitje eruit?

“Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit wat we doen, zolang we maar samen zijn en er lekker eten en drinken aanwezig is. Dit is natuurlijk te gek om te doen in Oostenrijk, bij The Streamers of tijdens een middag op een boot, maar dat hoeft niet. Een lange tafel, lekker eten en drinken, goede verhalen en heel veel lachen is voor mij meer dan genoeg.”

Rachelle-Jeroen-Mick-vieren-feest