Medewerkers van Daaf aan het woord

Maak kennis met.. Marina Vendrik

Publicatiedatum 10 januari 2023

Marina is sinds 1 januari 2023 als Recruitment Consultant in dienst bij Daaf Utrecht. Om haar beter te leren kennen, hebben we haar een paar vragen gesteld. Alvast een tipje van de sluier: ze is, net zoals de rest Nederland, een fervent wandelaar geworden in coronatijd.

 

Marina, welkom bij Daaf! Wat is jouw eerste indruk?

“Mijn eerste dag ben ik begonnen op de vestiging in Amersfoort. Ik heb de collega’s daar dus ook al ontmoet. Vanaf dinsdag 3 januari 2023 ben ik in Utrecht van start gegaan. Ik ben leuk opgevangen en wat mij meteen opvalt is de familiaire sfeer die er hangt. Kortom: een goede eerste indruk!”

 

Hoe ben je in de recruitment terecht gekomen?

“Dat is alweer een tijdje geleden, hoor! Ik wilde graag intercedent worden en ben toen verschillende uitzendbureaus binnengelopen. Zo heb ik jaren geleden mijn eerste baan als intercedent gekregen. Ook heb ik nog bij een detacheringsbureau gewerkt. Vervolgens ben ik gaan werken bij Tzorg in verschillende rollen, waarbij ik altijd contact had met kandidaten en klanten. 6 jaar geleden kwam de functie als recruiter vrij en vanaf toen ben ik deze functie gaan uitvoeren.”

Wat kenmerkt jou als Recruitment Consultant?

“Ik ben goed in het onderhouden van contacten. Ik vind het ook leuk om de verbinding op te zoeken met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Het sociale aspect hierin spreekt mij erg aan. In mijn vorige functie had ik veel contact met UWV en gemeentes. Als ik daar een afspraak had, was het altijd gezellig. Ze waren niet mijn vriendinnen, maar zo voelde het bijna wel! Dat vind ik zo leuk aan deze baan.”

 

Wat vind jij zo leuk aan jouw werk?

“Cliché maar waar: ik vind eigenlijk alles leuk aan mijn werk. Van de intakegesprekken met kandidaten tot het contact met mijn opdrachtgevers. Als beide partijen blij en tevreden zijn, dan ben ik dat ook. Voor mij is dat echt de kers op de taart!”

 

Wat vind jij leuk om in je vrije tijd te doen?

“Ik vind het leuk om actief bezig te zijn. Zo tennis ik, ski ik en ga ik wekelijks naar mijn bootcamplesje in Haarlem. Lekker in de duinen bezig zijn, ik vind het fantastisch! Dat is ook de reden dat ik tijdens de coronapandemie dagelijks ging wandelen. Even naar buiten en een frisse neus halen!

Daarnaast vind ik het gezellig om met vrienden uiteten te gaan. Hoewel ik het net zo gezellig vind om vrienden thuis uit te nodigen of bij hen te gaan eten. Ook ben ik in voor feestjes en voor totale ontspanning ga ik graag naar de sauna. En natuurlijk vakanties. Cuba en Zwitserland staan bij mij hoog op het lijstje. Ik houd heel erg van de bergen, dus ik denk dat ik dit jaar naar Oostenrijk op vakantie ga.”

 

Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?

“Dit vind ik een lastige vraag, want het liefst blijf ik natuurlijk lekker slapen. Maar als ik dan toch iets moet kiezen: lekker eten. Waar ik ultiem gelukkig van word, is als ik met al mijn vrienden aan een lange tafel zit met goed eten, lekkere wijn en veel gezelligheid.”

Heb je nog leuke wandelroutes die Marina écht moet wandelen? Tips zijn welkom!

Marina-Vendrik-achter-haar-bureau

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Daaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ik vertel je met veel plezier alles over Daaf.

Monique Moos

Mede-eigenaar